WELCOME


Selamat Datang ke My Sambal Delight. Blog ini akan memperkenalkan anda dengan sambal kering yang sedap dan tahan lama. Selain itu, ia tanpa bahan pengawet

Saturday, 6 August 2011

Sambal Hitam Kuala Lipis


Sambal Hitam amat terkenal di daerah Siti Nurhaliza (K.Lipis, Pahang). Ia bukan sahaja tahan lama malahan ramai amat meminatinya.. Namun untuk membuatnya amat melecehkan kerana mengambil tempoh yang lama. Ingin mencuba??

Hanya RM5/100gm

2 comments:

  1. i like...sy org sabah, ada kawan org lipis..time dia bawa sambal ne g opis..fuhh terbaek laa..mmg sedap...

    ReplyDelete
  2. Samabal hitam ni bukan saya yang buat. Ibu saya yang buat.. kalau masak lemak x cukup pedas, tambah saje dgn sambal hitam.. fuhh memang sedap.. bak kata orang makan dgn nasi panas pun dah sedap...

    ReplyDelete

Borang Tempahan

Nama:
Alamat:
Alamat Email :
No. Telephone:
Nama produk:
Kuantiti:
Nota:

Click here to put a form like this on your site.